“Donderdag 14 juli jl. was de Jonge Balie Amsterdam te gast bij de Summer Drinks van de Rijksextra vrienden van het Rijksmuseum. De Jonge Balie Amsterdam is met Rijksextra (de jongere vrienden) een samenwerking aangegaan om één keer per jaar een evenement te organiseren of bij te wonen waarbij leden van de Jonge Balie gelegenheid krijgen kunst te bezichtigen of een lezing bij te wonen en te mingelen met de Rijksextra vrienden. Een zonnige avond in de Rijksmuseumtuinen met een prachtige objecten / beelden tentoonstelling die met veel enthousiasme werd ontvangen.

Op 28 juli jl. vond de eerste Jonge Balie zomerborrel plaats bij Waterkant. Net als vorig jaar een druk bezochte avond die daardoor een groot succes was. Op 9 augustus jl. organiseerde de Jonge Balie Amsterdam voor het eerst een zomerpubquiz in ’t Blauwe Theehuis in het Vondelpark. 13 teams streden om de titel die uiteindelijk naar team “DON’T FÖCK WITH HÖCKER” ging, nogmaals van harte!

De tweede zomerborrel zal plaatsvinden bij de superleuke nieuwe hotspot “Meneer Nieges”, prachtig gelegen aan het IJ, op 25 augustus a.s. We hopen de leden in net zulke groten getale te ontvangen als bij Waterkant.

De Jaarvergadering (ALV) van de Jonge Balie Amsterdam zal op woensdag 14 september  a.s. plaatsvinden. De Jaarvergadering start om 18.00 uur bij Wieringa Advocaten (IJdok 17) op kantoor. Tijdens de Jaarvergadering zal ook het nieuwe Jonge Balie bestuur worden voorgedragen, bestaande uit Marieke Faber (NautaDutilh), Tjerk Sigterman (Vondst), Heidi van Ginkel (de Brauw), Sander van Someren Gréve (Van Diepen Van der Kroef), Michelle Maaijen (Pallas), Dirk de Waard (De Waard Sinke), Joost Dibbits (Loyens Loeff). We nodigen alle leden van harte uit bij de Jaarvergadering aanwezig te zijn!”