Op 12 juni 2016 gaat de Zuidas Run 2016 van start! Ook Lawyers for Lawyers (L4L) loopt dit jaar weer mee.

Door namens L4L mee te doen met de Zuidas Run help je L4L onze Colombiaanse collega’s te helpen.
Doe mee aan de run en mobiliseer jouw kantoor, sectie, opleidingsgroep, commissie of (balie)bestuur om je te laten sponsoren voor L4L.

Namens L4L zullen twee advocaten uit de focusgroep Latijns Amerika naar Colombia afreizen om onderzoek te doen naar de moorden, bedreigingen en stigmatisatie van advocaten en rechters in Colombia.
Tijdens en na afloop van deze missie zullen de advocaten een rapport schrijven. Met dit rapport wordt bij de Colombiaanse autoriteiten, bij de regeringen van de landen van de deelnemers en bij instellingen als de EU en de VN aandacht gevraagd voor de moeilijke positie van advocaten in Colombia.

Je kunt kiezen uit 4 of 10 English Miles (resp. 6,4 en 16 km). Op de website www.zuidasrun.nl kun je je zelf tot 25 mei a.s. inschrijven en vind je alle informatie over de loop. Inschrijving kost € 30.

Nadat je jezelf hebt ingeschreven start het werven van sponsoren.
Je sponsoren kunnen eenvoudig doneren als je je aanmeldt op de website van PIFworld. https://www.pifworld.com/nl/events/HIJ4IZau9N8/zuidas-run-lawyers-for-lawyers/about
Het aanmelden is een fluitje van een cent en kost slechts een paar minuten.

– Maak een profiel aan op PIFworld.
– Klik op je homepage op Start je Actie.
– Zoek het Evenement Zuidas Run Lawyers for Lawyers.

Je hebt nu je eigen actiepagina gemaakt waarop je al je donaties kunt bijhouden. Zodra iemand geld stort komt dat, zonder enige aftrek van kosten, rechtstreeks terecht bij Lawyers for Lawyers en zie jij dit direct op jouw actiepagina!
Met de Zuidas Run streven wij ernaar € 5.000 binnen te halen voor L4L. Als 35 deelnemers ieder € 150 aan sponsorgeld bijeen weten te krijgen, hebben wij ons doel bereikt!
Als je er in slaagt om € 150 aan sponsorgeld te werven, ontvang je op de dag van de Zuidas Run een mooi L4L-hardloopshirt.

Als je zelf niet mee loopt, dan zou ik evengoed jullie hulp willen inroepen om ons met deze actie te helpen, door mensen binnen jouw kantoor, sectie, opleidingsgroep, commissie of (balie)bestuur te vragen om te gaan lopen voor L4L.

NB:
Wil je meelopen met de Dam tot Dam-loop en heb je dit jaar al weer kaartjes misgelopen omdat het binnen twee uur was uitverkocht? Hier is je kans om toch mee te doen en tegelijkertijd je bedreigde collega’s in het buitenland  te ondersteunen. Loop mee met L4L en meld je alvast aan bij info@lawyersforlawyers.nl !! Nadere informatie volgt snel.

Met vriendelijke groet,
LAWYERS FOR LAWYERS