Wanneer? 26 mei 2019 van 14 – 17 uur.

Waar? Wielerbaan sportpark Slooten bij A.S.C. Olympia (buitenbaan)

Wie mogen meedoen? Iedereen die werkzaam of woonachtig is binnen het Hof ressort Amsterdam (heel Noord-Holland dus) en die werkzaam is in de rechtspraak (dus niet alleen de togaberoepen) met een racefiets, een helm en een redelijke fietsconditie. Onder rechtspraak valt de ZM, OM en advocatuur.

Wat kost het? Inschrijfgeld € 12,- (een eventueel overschot gaat naar een goed doel), te voldoen bij ophalen van het rugnummer.

Waar kan ik mij inschrijven?
Werkzaam bij de rechtbank Amsterdam of Noord-Holland: r.van.de.water1@rechtspraak.nl
Werkzaam bij het OM: r.a.kloos@om.nl
Werkzaam bij het Hof: j.piena@rechtspraak.nl
Werkzaam in advocatuur: coumans@cvgs.nl

Wat moet ik doorgeven bij inschrijving? Naam, leeftijd op 26 mei 2019, man of vrouw, voorkeur voor groep 1 of 2.

Voor wanneer moet ik mij inschrijven? Voor 1 mei 2019.

Wat zijn de categorieën? Bij de vrouwen is er 1 categorie. Bij de mannen 45 min en 45 plus.

Wat is de afstand? Er zijn twee wedstrijden. Groep 1 start om 14.00 uur en rijdt 40 km. Groep 2 start om 15.30 uur en rijdt 30 km. Groep 1 is de snelle groep (ongeveer 40 km/u gemiddeld) en groep 2 rijdt wat langzamer (ongeveer 30 km/u gemiddeld).

Zijn er prijzen te verdienen? Ja, allereerst eeuwige roem en daarnaast zijn er gesponsorde prijsjes voor de eerste drie aankomende renners per categorie.

Waar gaat het eigenlijk om? Een leuke inspannende middag met na afloop een derde helft (pastamaaltijd) in de kantine van A.S.C. Olympia voor alle sterke wielrenverhalen.

Is het veilig? De wielerbaan Slooten is een brede buitenbaan zonder scherpe bochten. Het dragen van een helm is verplicht. Veiligheid gaat boven winnen.

Kort na 15 mei 2019 krijgen alle deelnemers nadere informatie.

Bij vragen een mail naar r.vandewater1@rechtspraak.nl