Wanneer bent u beëdigd?
Ik ben voor de eerste keer beëdigd op 13 november 2006. Op 13 mei 2015 ben ik opnieuw beëdigd.

lorentz_bultsWat heeft u hiervoor gedaan?
“Ik ben mijn carrière als advocaat in 2006 begonnen bij Allen & Overy. Sindsdien heb ik mij beziggehouden met en gespecialiseerd in financieel recht en ondernemingsrecht. In 2014 heb ik de advocatuur even verlaten en ben als juridisch adviseur bij een accountantskantoor gaan werken. Dat accountantskantoor heeft een groot aantal klanten die in de ICT-branche werkzaam zijn en zodoende kwam ik veelvuldig in aanraking met het ICT-recht. Ik heb daarom de Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht gedaan. Een leuk en actueel rechtsgebied, moet ik zeggen.”

Miste u de advocatuur?
“Ja en nee. Mijn tijdelijke uitstap is zeker goed geweest voor mijn vaardigheden als advocaat. Door de intensieve samenwerking met accountants en fiscalisten krijg je een beter inzicht in de bedrijfseconomische en fiscale aspecten die bij bijvoorbeeld een overname een rol spelen, ook omdat bij een accountant al een uitgebreid dossier aanwezig is. Anderzijds miste ik bijvoorbeeld het procederen bij de Ondernemings-kamer wel degelijk.”

Wat gaat u nu doen?
“Na mijn beëdiging ben ik mijn eigen kantoor begonnen, DOX Advocatuur. Ik blijf mij toeleggen op het ondernemingsrecht, ICT-recht en financieel recht. De contacten die ik in de accountancy heb opgedaan zal ik daarbij blijven benutten. Als bij een zaak fiscale kwesties een rol spelen, of als bijvoorbeeld de waarde van aandelen moet worden vastgesteld, heb ik snel een lijntje gelegd met ter zake kundige financials.”