Wanneer wordt u beëdigd?

Ik ben beëdigd op 9 mei jl.

Wat heeft u hiervoor gedaan?

Tijdens mijn studie aan de Universiteit Leiden ben ik onder meer werkzaam geweest als juridisch consulent bij de vakbond FNV. Daarnaast was ik als vrijwilliger verbonden aan de rechtswinkel Alphen a/d Rijn. Mensen helpen bij juridische en fiscale vraagstukken ervoer ik tijdens deze werkzaamheden als erg dankbaar werk en ik deed dit dan ook graag.

Waarom heeft u voor de advocatuur en uw huidige kantoor Pallas Advocaten gekozen?

Hoewel ik mijn werkzaamheden voor de FNV als voor de rechtswinkel erg leuk vond, miste ik de juridische diepgang. Om mezelf zo breed mogelijk te oriënteren heb ik ervoor gekozen om – gedurende het schrijven van mijn masterscriptie – een studentenstage te lopen bij Pallas Advocaten. In aansluiting op mijn master Arbeidsrecht, heb ik toentertijd bewust gekozen voor een nichekantoor gespecialiseerd in (internationaal) arbeidsrecht.
Het continue leerproces, snelle schakelen en de juridische procedures waren voor mij de voornaamste redenen om te kiezen voor de advocatuur. Tijdens mijn stage ben ik al deze facetten tegen gekomen. In combinatie met de sfeer en collega’s bij Pallas Advocaten, maakte dit mijn stage een geweldige ervaring. Na mijn stage ben ik bij Pallas Advocaten gestart als juridisch medewerker om als volgende stap advocaat-stagiaire te worden.

Waar gaat u zich mee bezighouden?

Ons kantoor specialiseert zich in (internationale) arbeidsrechtelijke kwesties. We werken veel met expats en (internationale) werkgevers maar ook met ondernemingsraden, zelfstandigen en werknemers. Die diversiteit maakt dat je veel verschillende kwesties tegenkomt. Met name de privacyaspecten op de werkvloer interesseren mij. Het oplossen van juridische puzzels vind ik nog altijd het leukste onderdeel van mijn werkzaamheden.