santosh_nandramWanneer bent u beëdigd/wordt u beëdigd?
Ik ben op 10 augustus 2016 beëdigd.

Wat heeft u hiervoor gedaan?
Ik ben begonnen bij Deloitte en daarna Ernst & Young. Vandaar uit heb ik de overstap gemaakt naar de Belastingdienst Amsterdam, waar ik acht jaar btw-inspecteur was, en verantwoordelijk voor het toezicht op de grote ict-bedrijven, zoals Google, Apple, Facebook, etc. In de rol van coördinator van een team van belastinginspecteurs stond ik in de frontlinie van de behandeling van de dossiers door mijn team en tegelijkertijd zorgde ik ervoor dat de relatie met de contactpersonen van de grote ondernemingen en hun advocaten/adviseurs verliep volgens de principes van het horizontale toezicht.

Waarom heeft u voor de advocatuur gekozen?
Het recht trok mij van jongs af aan en was ook de reden waarom ik dat ben gaan studeren. Na mijn jaren in de fiscaliteit was het tijd voor de volgende stap. Ik ben begonnen als ondernemer-stagiair, dit levert mij zowel op vaktechnisch als op ondernemend vlak veel voldoening op.

Waarom heeft u voor uw huidige kantoor gekozen?
Ik had een klik met Oktay Düzgün en Jurriaan Zee, de twee andere partners van Düzgün & de Roos Advocaten. Beide heren zijn vaktechnisch creatief en hebben een ondernemende instelling, dit sluit goed aan op mijn profiel.

Waar gaat u zich mee bezighouden?
Ik houd mij bezig met de juridische en fiscale advisering van ondernemingen en ondernemers die de Nederlandse markt willen betreden of die al aanwezig zijn en tegen vraagstukken aanlopen, waarin natuurlijk met name de complexe btw-vraagstukken het meest interessant zijn.