Donderdag 25 augustus jl. organiseerde de Jonge Balie de tweede zomerborrel bij de superleuke nieuwe hotspot “Meneer Nieges”, prachtig gelegen aan het IJ. Net als de zomerborrel bij Waterkant, was het druk en gezellig – en daarmee een groot succes.

Van 7 t/m 10 september jl. vond de jaarlijkse studiereis plaats, ditmaal naar Madrid. Met 50 advocaten werd de reis op woensdag ingezet, waarna op donderdag en vrijdag een afwisselend programma werd gevolgd. Dit hield onder meer een fietstocht, een lezing op een advocatenkantoor, een bezoek aan het Prado museum en een masterclass bij IE Business School in. Uiteraard werd ook het nachtleven niet overgeslagen. Veel dank aan de reiscommissie! De Jonge Balie is per heden op zoek naar leden die het leuk vinden komend jaar in de reiscommissie plaats te nemen. Reacties kunnen worden gestuurd aan secretaris@jongebalieamsterdam.nl.

Op het moment dat deze nieuwsbrief wordt uitgestuurd heeft de bestuurswissel van de Jonge Balie plaatsgevonden tijdens de Jaarvergadering van 14 september en is het nieuwe Jonge Balie bestuur voorgedragen (en vermoedelijk geïnstalleerd), bestaande uit Marieke Faber (NautaDutilh), Tjerk Sigterman (Vondst), Heidi van Ginkel (de Brauw), Sander van Someren Gréve (Van Diepen Van der Kroef), Michelle Maaijen (Pallas), Dirk de Waard (De Waard Sinke) en Joost Dibbits (Loyens Loeff). Ik wens hen alle succes en plezier komend jaar!

Hartelijke groet,
Annelot Sitsen