De feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is aangebroken.

Door: Sophie Janssen – Voorzitter van De Jonge Balie Amsterdam

Het nieuwe jaar is voor het bestuur van de Jonge Balie Amsterdam begonnen met een digitale lunch met de Raad van de Orde van Amsterdam. Verschillende onderwerpen zijn tijdens deze lunch besproken, zoals veiligheid op de (thuis)werkplek en de Coronacrisis. Zowel de Raad van de Orde van Amsterdam als de Jonge Balie Amsterdam zullen het komende jaar aandacht blijven besteden aan deze onderwerpen. Mocht jij hierover willen meedenken of loop je zelf tegen dingen aan, neem dan vooral contact op met de Jonge Balie Amsterdam.

Webinar dekenberaad
De commissie Cultuur en Integriteit van het dekenberaad organiseerde op 14 januari 2021 een webinar ‘Kijk hier eens even naar’. Dit webinar is de eerste uit de webinarserie ‘De meeste advocaten deugen’ die gaat over de cultuur en de integriteit in de advocatuur. Sophie Janssen heeft als een van de sprekers verteld over haar ervaringen als advocaat-stagiair. Met ruim 800 aanwezigen was dit zeker een succes. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten voor het vervolg van deze interessante serie.

Evenementen 2021
Omdat het vaccineren pas net is gestart en de overheid nadenkt over strengere in plaats van soepelere maatregelen, houdt de Jonge Balie Amsterdam het voorlopig bij digitale evenementen.
Het bestuur hoopt dat ook dit jaar de digitale evenementen weer druk bezocht zullen worden en dat we in de loop van het jaar elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten. Hopelijk tot snel!