Donderdag 3 maart jl. was het weer tijd voor het jaarlijkse Jonge Balie-bowlingtoernooi! In bowlingcentrum Knyn streden meer dan 50 teams om de felbegeerde titel en de wisseltrofee, die opnieuw werd gewonnen door de nieuwjaarsfeestcommissie 2015! Vol trots keerden zij huiswaarts!

Op woensdag 23 maart jl. vond de maandelijkse lezing en borrel opnieuw plaats in café De Ebeling. De opkomst was weer uitermate goed! Spreker van de avond was mr. Corstens. Mr. Corstens was tot 1 november 2014 president van de Hoge Raad en daarvoor onder meer raadsheer bij de Hoge Raad, hoogleraar strafrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en officier van justitie in Arnhem. Tijdens de lezing vertelde Corstens over de constitutionele positie van de rechter in Nederland en de recente ontwikkelingen daaromtrent. De lezing was inhoudelijk sterk en Corstens behandelde veel relevante jurisprudentie, erg nuttig voor alle aanwezigen.

Donderdag 14 april jl. stond de jaarlijkse combiborrel (met jonge advocaten, fiscalisten, notarissen) op het programma in Café de Paris (het voormalige Bar Italia). Dit jaar sloot voor het eerst ook de Jonge Trust aan. Het doel van deze gezamenlijke avond is het tot stand brengen of verdiepen van contacten tussen de deelnemende beroepsgroepen. De avond was druk bezocht, hetgeen ongetwijfeld heeft bijgedragen aan het bereiken van deze doelstelling. Wij hopen volgend jaar het evenement weer te kunnen evenaren!

De eerstvolgende lezing vindt plaats op donderdag 21 april a.s. en zal worden gegeven door mr. Koeman (Raad van State). De lezing vindt plaats in het CREA Theater in Amsterdam. We nodigen alle leden van harte uit om bij de lezing en borrel op deze bijzondere locatie aanwezig te zijn!

Door: Laura van Gardingen, Charlotte Vijftigschild en Annelot Sitsen