stefanie_van_creijHet is volop zomer en dat betekent dat het einde van ons verenigingsjaar nadert. Terwijl ik nog aan het nagenieten ben van twee gezellige en drukbezochte zomerborrels bij Waterkant en Strandzuid, besef ik me dat er nog maar één activiteit voor dit jaar op het programma staat: de Jonge Balie-studiereis naar het prachtige Praag. De reiscommissie is inmiddels bezig met de laatste voorbereidingen en het belooft weer een inspirerend programma te worden! Zo maken we kennis met de lokale advocatuur, brengen we een bezoek aan de Praagse burcht en gaan we bierproeven tijdens een fietstocht door de stad.  Een goede afsluiter dus van een mooi verenigingsjaar!

Ik hoop dat wij als bestuur van de Jonge Balie Amsterdam onze leden het afgelopen jaar weer een interessant en veelzijdig programma hebben kunnen bieden. Aan de opkomst en het enthousiasme tijdens de activiteiten te zien, denk ik dat we daarin zijn geslaagd. Graag wil ik alle leden bedanken voor hun deelname en gezelligheid!

Het einde van het verenigingsjaar betekent voor mij persoonlijk ook dat het einde van mijn bestuursperiode nadert. Na twee jaar Jonge Balie-bestuur is het tijd om af te treden. Op 9 september a.s. zal ik het voorzitterschap overdragen aan Annelot Sitsen. Zij staat samen met haar zes (en tijdelijk zelfs zeven) enthousiaste bestuursgenoten klaar om weer een mooi Jonge Balie-programma neer te zetten. Ik wens hen heel veel succes en vooral plezier toe komend verenigingsjaar.

Het was een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van zo’n prachtige vereniging als de Jonge Balie Amsterdam. Ik heb de afgelopen twee jaar volop genoten! En dat was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder mijn bestuursgenoten: Sanne, Wijnand, Ilse, Roderick, Leonie, Daan, Annelot, Gijs, Charlotte en Laura. Bedankt voor jullie fantastische inzet en de onvergetelijk mooie momenten met elkaar. Verder wil ik ook de actieve leden van de cabaretcommissie, de nieuwjaarscommissie, de bowlingtoernooicommissie, het Justitia-bestuur, de lustrumcommissie, de golftoernooicommissie en de reiscommissie  bedanken voor hun geweldige bijdrage de afgelopen twee jaren. Het was schitterend!

Stéfanie van Creij, scheidend voorzitter
Vereniging De Jonge Balie te Amsterdam

 

Agenda Jonge Balie

Najaar 2015
9 september – ALV Bestuurswissel, Houthoff Buruma

17 september- Jonge Balie-lezing en -borrel, Café Cox

24 september – Opening Gerechtelijk Jaar 2015-2016, Paleis van Justitie

22 oktober – Jonge Balie-lezing en -borrel, Café Cox

5-6 november – SJBN Jonge Balie-congres

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op de Jonge Balie Amsterdam Facebook-pagina of kijk op www.jongebalieamsterdam.nl.