Het bestuur van Justitia is onderhand al aardig onderweg met het organiseren van Justitia 2023 en dit grootste en oudste evenement voor advocaten van de Amsterdamse balie komt met rasse schreden dichterbij. De eerste sprekers, waaronder oorlogsfotograaf Teun Voeten en mediarechtadvocaat Jens van den Brink, zijn al bekendgemaakt. Helaas voor geïnteresseerden is het seminar al uitverkocht, maar gelukkig is het voor Amsterdamse advocaten nog steeds mogelijk om aan een kaartje voor het feest te komen!

Voor het feest is dit jaar dan ook een tandje bijgezet met onder andere optredens van medleyband Terug naar Toen en The PartySquad. De komende weken zal nog een aantal grote namen bekend worden gemaakt, die de toch al vette line up zullen vervolledigen. Jonge Amsterdamse advocaten zijn welkom dus het is de perfecte gelegenheid om weer eens met je vrienden en kennissen uit je studententijd, opleidingsgroepjes en werk een feestje te vieren. Een echt feest voor de advocaten van onze balie dus dat je niet mag missen.

Mocht je al een kaartje hebben voor het seminar dan heb je geluk, want het seminar was binnen een week uitverkocht. Laat het feest echter niet aan je voorbijgaan en check snel de website van Justitia. Don’t miss out!