Op 18 september 2016 gaat de 32ste editie van de Dam tot Damloop van start. De populaire loop was in minder dan twee uur uitverkocht. Viste jij dit jaar weer achter het net? Dan heb je nu de kans om toch mee te doen.

Lawyers for Lawyers heeft namelijk nog kaarten voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,09 km). Bestel snel en doe ook mee! 

En misschien nog wel mooier dan de sportieve uitdaging: door je deelname draag je bij aan de ondersteuning van vakgenoten in nood. Met het geld dat we inzamelen helpen we advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of gearresteerd vanwege hun werk. Denk bijvoorbeeld aan de recent bedreigde advocaten in Turkije. Dus schrijf je in en hol mee!

Inschrijven
Deelnemers kunnen meedoen als individu, maar ook als businessteam (met 5 personen). De kosten per individuele deelname bedragen € 100,-. Deelnemers wordt gevraagd om €200 aan donatiegeld op te halen. Klik hier om je in te schrijven!

Sponsors werven
Op onze pagina op PIFWorld, kun je heel gemakkelijk sponsoren werven! Vraag je familie, je sportclub, je vrienden om te doneren. En niet te vergeten; je collega’s die in ruil voor jouw zweetdruppels bij kunnen dragen aan de goede zaak. Zodra iemand geld stort komt dat, zonder enige aftrek van kosten, rechtstreeks terecht bij Lawyers for Lawyers en dat zie je direct op jouw actiepagina!

Wat doen we met het geld?
De opbrengst van deze Dam tot Dam-loop zetten we in om ons project voor advocaten in Turkije voort te kunnen zetten. Daarnaast starten we nieuwe projecten, bijvoorbeeld voor advocaten in Oost-Europa. Lees hier meer over onze acties.

De dag zelf
Op de dag van de Dam tot Dam-loop ontvang je van Lawyers for Lawyers een mooi hardloopshirt gesponsord door de SDU Rechtsorde.

Voor de vijf personen die het meeste sponsorgeld inzamelen en voor degene die de snelste tijd neerzet, hebben wij nog een leuke verrassing!

Kind regards,
LAWYERS FOR LAWYERS