Ook dit jaar weer een Mr. Rally, het jaarlijkse automotive hoogtepunt voor juridisch Nederland. Op zaterdag 17 september wordt de rally voor de zesde keer verreden en ook dit jaar weer ten bate van Lawyers for Lawyers. Wilt ook u  dit goede doel steunen en genieten van een mooie rit over de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei? Schrijf u dan snel in via www.mr-rally.nl!

Vorig jaar reden zo’n 70 equipes mee. Naast veel advocaten deed ook voor het eerst een flink aantal bedrijfsjuristen mee. Bekijk hier de foto’s en het verslag.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls-Royce, ja zelfs de onvermijdelijke donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal in Mr. Magazine en op deze site uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de dag van de rally ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. Het exacte parcours is nog niet bekend. Start is rond het middaguur en de finish is eind van de middag in Amerongen  Hier vinden de borrel en de prijsuitreiking plaats. Ook worden daar ook de loten verkocht voor de loterij georganiseerd waarvan de baten in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers gaan. Er zijn mooie prijzen te winnen beschikbaar gesteld door BMW, Porsche, Wolters Kluwer en tal van andere bedrijven.

De Mr. Rally 2016 is powered by: Wolters Kluwer en Zandijk Letselschade Advocaten