Wanneer bent u beëdigd?
Ik ben beëdigd op 10 oktober 2006.

In welke rechtsgebieden heeft u zich gespecialiseerd?
Ik heb mij gespecialiseerd in het algemeen ondernemingsrecht, in het bijzonder het internationaal en nationaal contractenrecht.

Welke zaak zal u het beste bijblijven?
Van 2011 tot 2015 ben ik werkzaam geweest in New York. Mijn tijd in het buitenland heeft mij professioneel en persoonlijk verrijkt. Ik heb zoveel bijzondere mensen ontmoet en onuitwisbare indrukken en inzichten opgedaan. Niet zozeer de zaken, maar vooral de collega’s en cliënten zal ik niet snel vergeten.

Wat gaat u doen?
In september ga ik van start met de driejarige opleiding in Professionele Communicatie van Phoenix Opleidingen. Ik zal op zelfstandige basis als coach en trainer aan de advocatuur verbonden blijven en werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik op 1 juli 2016 met Fleur Brockhus een eigen website gelanceerd: www.fleursfinest.com. Op onze website bloggen we over diverse onderwerpen die bijdragen aan een bloeiend leven. Hoe vind je de balans en houd je alle ballen in de lucht? Zo heb ik ook een blog geschreven over mijn afscheid van de advocatuur.

Wat gaat u het meest missen?
Wat ik het meeste ga missen zijn de alledaagse dingen. Dat kopje koffie of kletspraatje na het weekend met collega’s. Ik kan me voorstellen dat het zelfstandig ondernemerschap soms eenzaam kan zijn, al biedt het natuurlijk ook enorm veel mogelijkheden.

Mr. Fleur Kundersma-Los was werkzaam bij Holland van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP