Er staan in 2016 grote veranderingen te wachten op de rechtbank. Midden in de zomer zal het parket verhuizen uit de torens van de Parnassusweg. In de Fred Roeskestraat (zijstraat met fietspad tussen de rechtbank en de Bagels en Beans) is al een nieuw pand gebouwd waar de hoofdingang van de rechtbank wordt geplaatst en waar een deel van de rechtbankmedewerkers komen te werken.

In gebouw E, het “voormalige kantongerecht” worden ruimtes anders ingedeeld. De advocatenkamer en de togakamer krijgen een andere locatie in het E-gebouw.

Om de grote drukte met interne verhuizingen bij de rechtbank voor te zijn heeft de Praktizijns-Sociëteit alvast per 1 februari 2016 de togakamer verhuisd naar de Praktizijnsbibliotheek.
De heren van de togakamer en de medewerkers van de Praktizijnsbibliotheek hebben de handen ineengeslagen. De heren zullen ’s ochtends vanuit de bibliotheek de togaverhuur voor hun rekening nemen, ’s middags wordt de inname en verhuur door de medewerkers van de bibliotheek gedaan.

Niet meer trap af rechts en naar links, maar trap af rechts en nog een keer naar rechts!

Foto 2 verhuizing togakamer

Nieuwe loop in Praktizijnsbibliotheek

Nieuw telefoonnummer volgt nog
De rechtbank gaat in februari over op Voip-telefoon. Nieuwe nummers, ook voor de Praktizijnsbibliotheek en de togakamer worden bekend gemaakt op www.praktizijn.nl

Paul Rodenburg
directeur Praktizijns-Sociëteit