Zondagmiddag 2 juni 2024 wordt de tweede editie van de Amsterdamse Rechtspraak Wielerkampioenschappen gehouden. De wedstrijd is bedoeld voor iedereen in het hofressort Amsterdam die een racefiets heeft en werkzaam is bij een advocatenkantoor, het Openbaar Ministerie, de Rechtbank of het Gerechtshof.

De wedstrijd wordt gehouden op het ASC Olympia Parcours, Sportpark Sloten (Sloterweg 1043L in Amsterdam) en begint om 13.00 uur. De kosten bedragen 10 euro en kunnen contant worden voldaan bij het afhalen van het rugnummer op de dag van de kampioenschappen.

Aanmelden kan door zo snel mogelijk – maar uiterlijk 17 mei 2024 – een e-mail te sturen naar één van de onderstaande e-mailadressen. Zet daarin in ieder geval (i) je naam, (ii) je geboortedatum en (iii) of je in groep A of B wilt meerijden.

Meld je aan voor groep A als je op (redelijk) hoge snelheid in een groep kunt rijden. Groep A fietst 50 kilometer (20 rondes) en is bedoeld voor de meer ervaren pelotonsrenners. Groep B fietst 25 kilometer (10 rondes) op een wat lager tempo. Groep B is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met het rijden in een groep op een wielerparcours (of die het liever iets rustiger aan doen dan de A groep). Het dragen van een fietshelm is in beide groepen verplicht! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de verschillende groepen zal de organisatie een indeling in categorieën maken waarin de prijzen zullen worden verdeeld.