Op 17 september 2023 is het eindelijk zover: na een eerste succesvolle editie in 2018, een tweede editie van de Amsterdamse Rechtspraak Wielerkampioenschappen! Werk je bij een advocatenkantoor, het openbaar ministerie, de rechtbank of het gerechtshof, woon of werk je in het hofressort Amsterdam en heb je een racefiets? Schrijf je dan in!

Wat?
Koersen in een groep van jouw niveau.
Groep A fietst 50 kilometer (20 rondes) met een gemiddelde rond de 40 km/u.
Groep B fietst 25 kilometer (10 rondes) met een gemiddelde tussen de 30 en 35 km/u.

Waar?
ASC Olympia Parcours, Sportpark Sloten (Sloterweg 1043L te Amsterdam).

Wanneer?
Zondagmiddag 17 september 2023.

Voor wie?
Iedereen die werkt bij een advocatenkantoor, het openbaar ministerie, de rechtbank of het gerechtshof en woont of werkt in het hofressort Amsterdam.

Wat kost het?
Een tientje per persoon, contant te betalen bij het afhalen van je rugnummer op de dag van de kampioenschappen.

Wat krijg ik?
Een leuke, sportieve middag en de kans op eeuwige roem en mooie prijzen!

Aanmelden kan door zo snel mogelijk – maar uiterlijk 1 september 2023 – een e-mail te sturen naar één van de onderstaande e-mailadressen. Zet daarin in ieder geval (i) je naam, (ii) je geboortedatum en (iii) of je in groep A of B wilt meerijden.

Meldt je aan voor groep A als je op hoge snelheid in een groep kunt rijden. Groep B is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met het rijden in een groep op een wielerparcours (of die het liever iets rustiger aan doen dan de A groep). Het dragen van een fietshelm is in beide groepen verplicht! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de verschillende groepen zal de organisatie een indeling in categorieën maken waarin de prijzen zullen worden verdeeld.

Voor de advocatuur: h.bakker@brl-advocaten.nl of i.rigter@brl-advocaten.nl

Voor het OM: w.de.graaf@om.nl

Voor de rechtbanken en het hof: m.speksnijder@rechtspraak.nl of r.van.de.water1@rechtspraak.nl