De lezing op donderdag 21 april jl. werd verzorgd door mr. G. Knoops en vond plaats in het CREA theater. Knoops vertelde de aanwezigen meer over de nationaal- en internationaalrechtelijke implicaties bij de berechting van IS-leden. Een inhoudelijk sterke en uiterst informatieve lezing! Binnen een uur tijd wist Knoops ons veel wijzer te maken over de verschillende aspecten van het onderwerp. Na afloop was er gelegenheid voor de borrel, eveneens bij CREA.

Op donderdag 28 april jl. en woensdag 4 mei jl. verzorgde de Jonge Balie in samenwerking met de ABN AMRO bank twee cursussen jaarrekeninglezen. Gezien het hoge aantal aanmeldingen een welkom programma – zeker met het vooruitzicht op de komende tentamens.

Van woensdag 11 t/m vrijdag 13 mei jl. vond hèt jaarlijkse Amsterdamse evenement plaats: JUSTITIA! Op woensdag trapte het evenement af met een zomerse borrel bij brouwerij Troost. Op donderdag vonden de spannende pleitwedstrijden plaats in de Koninklijke Groote Industrieele Club en op vrijdag vond het seminar plaats in Theater Tuschinski. Dit stond in het teken van CODEX DIGITALIS en bestond uit een serie interessante sprekers! Ook diner en feest waren een groot succes, petje af voor de organisatie!

De eerstvolgende lezing vindt plaats op donderdag 26 mei a.s. en zal worden verzorgd door mr. N. Koeman (Raad van State). De lezing vindt plaats in café Wildschut. We nodigen alle leden van harte uit om bij de lezing en de borrel aanwezig te zijn!

Door: Annelot Sitsen